Υπηρεσίες

Προβλεπτική Συντήρηση

Επιθεώρηση της κατάστασης περιστρεφόμενων μηχανημάτων στα πλαίσια της εφαρμογής της μεθόδου CBM (Condition Based Maintenance). Το CBM αποτελεί το σύγχρονο δόγμα συντήρησης των μηχανημάτων.

Μη Καταστροφικός 'Ελεγχος

Διαθέτουμε έμπειρους και πιστοποιημένους επιθεωρητές, οι οποίοι μπορούν να εκτελούν και να εποπτεύσουν μη καταστρεπτικές επιθεωρήσεις και ελέγχους σύμφωνα με τυποποιημένες διαδικασίες.

Ζυγοστάθμιση

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να εκτελεί επιτόπια ζυγοστάθμιση των περιστρεφόμενων μερών χωρίς την εξάρμοση του άξονα από το μηχάνημα, χρησιμοποιώντας δίσκους ζυγοστάθμισης.

Ευθυγράμμιση

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ευθυγράμμισης και ελέγχου σημείων σύνδεσης αξόνων χρησιμοποιώντας δέσμη laser για μεγαλύτερη ακρίβεια, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες μας.

Μελέτες - Εκπαίδευση

Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα προσομοίωσης και υπολογισμών.

UAV Inspection

Η AdMeS αναλαμβάνει υπηρεσίες επιθεώρησης κρίσιμων υποδομών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό για την κάλυψη απαιτήσεων του εκάστοτε Πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

ΠΕΛΑΤΕΣ

ESPA Banner