Υπηρεσίες

Προβλεπτική Συντήρηση

Επιθεώρηση της κατάστασης περιστρεφόμενων μηχανημάτων στα πλαίσια της εφαρμογής της μεθόδου CBM (Condition Based Maintenance). Το CBM αποτελεί το σύγχρονο δόγμα συντήρησης των μηχανημάτων.

Μη Καταστροφικός 'Ελεγχος

Διαθέτουμε έμπειρους και πιστοποιημένους επιθεωρητές, οι οποίοι μπορούν να εκτελούν και να εποπτεύσουν μη καταστρεπτικές επιθεωρήσεις και ελέγχους σύμφωνα με τυποποιημένες διαδικασίες.

Ζυγοστάθμιση

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να εκτελεί επιτόπια ζυγοστάθμιση των περιστρεφόμενων μερών χωρίς την εξάρμοση του άξονα από το μηχάνημα, χρησιμοποιώντας δίσκους ζυγοστάθμισης.

Ευθυγράμμιση

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες ευθυγράμμισης και ελέγχου σημείων σύνδεσης αξόνων χρησιμοποιώντας δέσμη laser για μεγαλύτερη ακρίβεια, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για τους πελάτες μας.

Μελέτες

Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα προγράμματα προσομοίωσης και υπολογισμών.

Εκπαίδευση

Παρέχουμε υπεύθυνα τεχνική εκπαίδευση και σεμινάρια στον τομέα της Ανάλυση κραδασμών / δονήσεων (Vibration Analysis) καθώς και στις εξειδικευμένες υπηρεσίες της ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ , ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ταχύτητα και αξιοπιστία αποτελεσμάτων

πολυετής εμπειρία στην βιομηχανία και την ναυτιλία

χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας

αρχική

διαρκής επιμόρφωση των στελεχών

μείωση κόστου συντήρησης

συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα – φορείς σε ερευνητικά προγράμματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.

Θέλετε να ενημερωθείτε για κάποια από τις υπηρεσίες μας; Χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες; Αφήστε τα στοιχεία σας και η εταιρία μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Θα ήθελα να ενημερωθώ για: