Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η AdMeS εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης και δραστηριοποιείται στο χώρο της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας και της Ενέργειας προσφέροντας παγκοσμίως υπηρεσίες Προβλεπτικής Συντήρησης και Μη Καταστροφικού Ελέγχου. Ο σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων στα προβλήματα των πελατών της. Σε συνεργασία με το φορέα πιστοποιήσεων CERT1 (https://www.cert1.gr/ ), αναλαμβάνει και υπηρεσίες επιθεώρησης.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και καινοτομίες, η Εταιρεία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη λήψη κραδασμών και μαγνητικών μετρήσεων σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές μεθόδους. Επίσης είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 στο πεδίο εφαρμογής «Παροχή Υπηρεσιών Προβλεπτικής Συντήρησης και Υπηρεσίες Condition Monitoring». Με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η εταιρία βασίζεται στο εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο αποτελείται από μηχανολόγους μηχανικούς, μηχανικούς αυτοματισμού και μηχανικούς υπολογιστών που παρακολουθούν σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης ώστε να αποκτούν και τις σχετικές πιστοποιήσεις.

Παρέχει αξιόπιστες και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα στη Ναυτιλία, τη Βιομηχανία και την Ενέργεια. Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στο κτίσιμο μιας προσωπικής σχέσης με τον πελάτη, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις, ανησυχίες, ιδιαιτερότητες και προβλήματα προκειμένου να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις του, προσφέροντας τις πλέον αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις.

Η ΕΔΡΑ

Πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας στα γραφεία της εταιρείας μας

“Αν δεν πρόκειται να χαλάσει μην το συντηρήσεις, αλλά όταν χρειαστεί, κάντο σωστά”

Admes
Admes, @2016